1 950,00 SEK

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in
 

Ledarskap och din påverkan på andra

Bli tryggare i rollen som ledare genom att förstå din känslomässiga påverkan på andra. Det handlar konkret om hur hjärnan och nervsystemet spelar en avgörande roll för ledarskapet.

Hur du får andra att känna kommer påverka vad du får andra att göra. Ledarskap och din påverkan på andra är första ledarskapskursen i Akademi Hjärna och utgår ifrån Emotionsloopen. Det är en modell som förklarar på vilket sätt du som ledare kan anpassa hur du triggar känslor hos dem du fått förtroendet att leda. Det handlar om hur din kommunikation ger utsöndringar i medarbetarnas nervsystem, som i sin tur formar vad de tänker, känner och gör.

Kursen innehåller:

- nycklar till att förstå din påverkan på andra
- en upplysande bild av biokemin i hjärnan
- vad du behöver göra för att uppfattas som ledare
- varför all kommunikation är motiverande eller omotiverande
- hur du behöver förhålla dig till stress
- effekten av att vara den tryggaste i rummet

Kursen innehåller ca 2 timmar inspelat material uppdelat i ett antal avsnitt och tillhörande frågor.

Du har tillgång till kursen i 90 dagar från att du köpt den.

För att kunna köpa och logga in till kursen skapar du enkelt ett konto via fälten här bredvid. Efter registrering så kommer du få ett bekräftelsemail på att du är anmäld. Kontrollera att bekräftelsemailet inte fastnar i ditt skräppostfilter!

Genom att registrera dig så godkänner du att få uppdateringar från Anna Tebelius Bodin angående kommande kurser och material om hjärnan och dess betydelse för vår utveckling.

Om du behöver betala med faktura så hittar du kontaktuppgifter via länken nedan: